Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harmadik szerzői estem, felolvasásom video felvétele

2014.09.14

 Kedves Látogatóim!

 

Ezen a home video felvételen a 2008-ban tartott, harmadik szerzői felovasó estemet lááthatjátok, amelyen a "Hol a Te fullánkod" című kötet tervezetemből olvastam fel, gyermekeink volt iskolájában, a Nyíregyházi Szabad Waldorf iskolában.

A kötet tervezetben szereplő versekért, prózákért köszönettel tartozok valamennyi tanítómnak, mesteremnek. Mindenek előtt Bíró Zsolt léleklátó barátomnak, akinek a meditációs táboraiban, vagy azt követő letisztulási időszakban keletkezhettek ezek a versek. Külön, kiemelt köszönetem és hálám Jeszenszky István sarod művész barátomnak, akinek hiányában biztosan nem keltekezhetett volna a "Ragyogás" címet viselő ciklusom.

Megköszönném, ha ugyan lehetséges volna, kötetemet Görögországnak, szerelmemnek Hellasz földjének, a fölötte ragyogó Naptestvérünknek, Holdnővérünknek, a szélnek, és Tengeranyácskánk hullámjátékának, és az időnként feltáruló szédítő mélységének.
Az ember mindig reménykedik! Reméli, hogy valamennyit kész és képes visszadani mindazoknak, akitől a szépséget, jóságot, igazságot, teljességet tanulja, tanulhatja. Erre tesz kísérletet ez a kötet tervezet, és ez a felolvasás is.

Köszönöm! Köszönöm, hogy itt vagyok, egész vagyok, teljes vagyok itt és most, minden vélt - vagy valós, külső vagy belső hiányosságaimmal, fogyatékosságaimmal együtt.